Sportra fel, Debrecen!

Újra várják a sportra, mozgásra vágyó kicsiket és nagyokat a Főnix Csarnokban megrendezésre kerülő FőnixFitt szabadidő- és tömegsport rendezvényre 2022. január 8-án.

Forrás: fonixfitt.hu

Az eseményt sajnos idén a pandémia miatt nem volt lehetőség megtartani, de jövőre, 2022. január 8-án pótolják a kimaradást. Ezáltal immár ötödik alkalommal fognak összegyűlni az ország második legnagyobb városában, azon belül is a Főnix Csarnokban a mozgásra éhes sportolók. 

 

A szervező Magyar Sport-, és Életmódfejlesztő Klaszter és a Debreceni Sportcentrum Kft. összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal rendezvényükkel azt tűzte ki célul, hogy különböző programokkal népszerűsítsék a sportot. Ezért a tevékenység mindazoknak szól, korosztálytól függetlenül, akik még csak most ismerkednek a sporttal, vagy akik napi-, heti rendszerességgel űzik azt. 

A nagyszínpados, egész testet megmozgató programokon kívül, szakmai kiállítók és a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai lesznek elérhetőek az érdeklődők számára. Továbbá egészségügyi szűrőprogramokon és életmód tanácsadáson is részt vehetnek az eseményre látogatók. Az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig egy pihenősarok, azaz relax zone is várja majd.

 

Így tehát 2022. január 8-án, nem sokkal a karácsonyi és szilveszteri menük után, a mozgásé és az újévi fogadalmaké lesz a főszerep.

Ez is érdekelhet