Szombaton aszfaltozzák a Tisza István körút és a Hatvan utcai kereszteződést!

A debreceni nyugati kiskörút III. ütemének kivitelezése során a Hatvan utca és a Tisza István utca csomópontjában az aszfaltozási munkálatok következő ütemére – kopóréteg kialakítására – kerül sor 2022. május 21-én – szombaton – várhatóan reggel 7.00 órától délután 13.00 óráig.

A kivitelezés során a Tisza István utca felőli oldalban lesz munkavégzés. Az érintett forgalmi sávokat a kivitelező lezárja, ezért sávmegszüntetésre, sávelhúzásra kerül sor.

A kivitelezés idején a csomópontban a Tisza István utca irányából balra a Hatvan utcára – a Segner tér felé – tilos lesz a balra kanyarodás. A Segner tér irányába a forgalmat a Tisza István utcáról – rendőri forgalomirányítás mellett – a Bajcsy-Zsilinszky utcán keresztül fogják biztosítani.

A jobbra kanyarodást a munkálatok nem érintik, az minden irányból biztosított lesz. A Hatvan utcán az egyenes haladás jelzőőrös irányítással, váltakozva, egy sávon lesz lehetséges.

Az érintett autóbuszjáratok kerülő útvonalon közlekednek, melyről részletes információk a DKV Zrt. internetes oldalán, a www.dkv.hu oldalon olvashatók.

Kérjük az erre járókat, hogy ne megszokásból, hanem az építés alatti ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek!

Ez is érdekelhet