Debrecenben Hallottam

Több Loki játékos is válogatott meghívót kapott

A DVSC fiatal, saját nevelésű játékosa, Baráth Péter meghívót kapott a válogatottba, emelett több más Loki játékos is válogatott meghívóval gazdagodott.

Több Loki játékos is válogatott meghívót kapott

Marco Rossi szövetségi kapitány már korábban is küldött meghívót a 20 éves Baráth Péternek, bár egyelőre még nem volt lehetősége debütálni mérkőzésen a válogatottban. Szeptemberben a csapat Németország és Olaszország ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában, ahol talán Baráth is debütálhat. Négy forduló után a Nemzetek Ligája legfelső A-osztályában a 3-as “halálcsoportban” Magyarország a listavezető 7 ponttal, őket Németország (6) követi, Olaszország (5) csak a harmadik, Anglia (2) pedig az utolsó. Bár az első három helyezett között szoros verseny folyik, a magyar válogatott egyelőre mindenkit meglepve, az angolokat oda-vissza verve tudja vezetni ezt a csoportot.

Ezzel párhuzamosan Dorian Babunskit is behívták az Északmacedón válogatottba. A 26 éves, 3x-os válogatott játékos Georgia és Bulgária elleni Nemzetek Ligája mérkőzéseken kaphat lehetőséget és bővítheti válogatottságainak számát.

A bissau-guineai játékos, Sané Gomes is meghívót kapott hazája válogatottjától, rá egy barátságos találkozón számít a szövetségi kapitány.

Ez is érdekelhet