Újabb sikereket értek el a DEAC versenyzői!

Újabb sikereket értek el a DEAC versenyzői, ugyanis Barbócz Bence országos bajnok, míg Dezső Norbert pedig második lett az évadzáró versenyen.

A Magyar Torna szövetség által került megrendezésre Budapesten az országos- utánpótlás verseny, ahol a DEAC fiú serdülő-, kadett-, ifjusági és felnőtt tornászai is részt vettek és sikereket is elértek.

Az ifjúsági II. osztályt Barbócz Bence, Dezső Norbert és Fülöp Erik alkotta csapat nyerte, míg az első helyezésért járó aranyérmet egyéni megmérettetésben, Barbócz Bence vehette át.

A DEAC fiú tornacsapatának az edzője kiemelte, hogy Bence kimagasló teljesítményt nyújtott minden szeren, valamint Dezső Norbertet is dicséret illeti, aki remekül tornázott és így a dobogó második fokára sikerült felállnia.

A harmadik helyet pedig Baurtnek Dániel, Parácsi Áron, Elek István, Szemán István kvartett szerezte meg magának, akik a felnőtt II. osztályban indultak a versenyen. Sajnos Elek István bokaficamos sérülése végett ő nem tudott elindulni, azonban kívülről drukkolt a társainak.

Buzsik Máté is esélyesként indult az elején a kadett korosztályban, azonban a túlizgulás miatt több szeren is rontott, ezért ő lecsúszott a dobogós helyről. 

Ez is érdekelhet