Újból beindult a Debrecen-München Lufthansa járat

Több mint két évet kellett várni, de visszatért május végén a Debrecen-München közvetlen repülőjárat.

A WizzAir mellett a Lufthansa üzemeltet menetrendszerinti járatot a Debrecen International Airportról. A koronavírus járvány kitörésével leállt a Lufthansa debreceni járata, most viszont heti négy alkalommal száll le és fel a Lufthansa CityLine repülőgépe.

Újból beindult a Debrecen-München Lufthansa járat
Forrás: Debrecen International Airport

2016-ban még heti három járattal indult el a járat, most a visszatéréskor viszont eggyel több napon van lehetőség Németországba utazni. Hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik a járat, így akár egy hétvégi kiruccanásra is optimális lehet.

A Lufthansa bejelentése szerint hosszú távra terveznek a debreceni desztinációval és ha megfelelő utasigény jelentkezik, akkor növelhetik a járatszámot is a jövőben.

A Lufthansa müncheni járata mellett jelenleg Debrecenből a WizzAir repül Eindhoven, Párizs, London, Brüsszel és Tel-Aviv városok reptereire, nyáron pedig Larnakába, Mallorcára, Korfura és Burgaszba is indít járatot a fapados társaság. Emellett a. nyaralók számára charter-járatok is elérhetők júniustól Antalya és Zakynthos nyaralóhelyekre. A török célpontot eredetileg heti három járattal indították volna, azonban olyan nagy volt az érdeklődés, hogy helyette heti négy járat indul majd.

Ez is érdekelhet