ÚJRA DRÓNNAL A KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGÉRT

Ismét drónnal ellenőriztek a közlekedési rendőrök Hajdú-Bihar megyében, emellett kiemelt figyelmet fordítottak a veszélyes kereszteződések biztonságára.

A Hajdú-Bihar Megyei Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedés biztonságának javítása érdekében a megye területén összehangolt, fokozott közúti közlekedési ellenőrzésekbe kezdtek, mely eredményeként 2022. május 10-én a 4-es számú főúton az elsőbbségi szabályok betartását ellenőrizték fokozottan.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások drónokkal is figyelték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat. Ennek eredményeként összesen 27 járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalomellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

…hogy mindenki hazaérjen!

forrás: Police.hu

Ez is érdekelhet