Újra teljes kapacitással nyitotta meg kapuit a Campus Fesztivál

Fotó: Campus Fesztivál

Végre a hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői mellett két év szünet után a külföldi sztárfellépők is újból Debrecenbe érkeznek. 

Négy este összesen 19 programhelyszínen több mint 200 koncert és dj fellépés, valamint számtalan egyéb program várja a páratlan nagyerdei környezetben a látogatókat. A könnyűzenei programban nehezen találni olyan stílust és zenei szubkultúrát, amely ne jelenne meg valamilyen formában. Két év kihagyás után ráadásul visszatérnek a nemzetközi produkciók is a Campusra.

A holland sztár-dj, Tiësto, a különleges hangú és személyiségű norvég énekesnő, AURORA a svéd popdíva, Zara Larsson, az 1979-ben alakult ikonikus punk-rock legenda, a The Toy Dolls, valamint a Magyarországon kirobbanóan népszerű angol Chase & Status duó is Debrecenbe érkezik.

Minden eddiginél nagyobb területen és új helyszínen várja koncertekkel, tudományos előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel a Campus Fesztivál „okos helyszíne”, az Egyetem Tér a fesztiválozókat. A Debreceni Egyetem több mint negyvenféle programmal és tizenhat standdal készül, az egyetem harminchárom szervezeti egysége mutatkozik be.

A látogatók kényelmét számos szolgáltatás segíti:

  • kerékpártároló, ami 1000 bringát tud befogadni
  • érték- és csomagmegőrző
  • változatos streetfood pontok
  • 0-24 órás orvosi és mentőügyelet
  • 150 vízöblítéses WC

A Campus egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező programhelyszínén mintegy félszáz civil szervezet és intézmény található a fontos társadalmi ügyek, a mentálhigiéné, az ismertterjesztés, a fenntarthatóság és számos más témakör mentén. Ugyanitt rendezik be Magyarország egyik legnagyobb játszóházát: a kilátogató családok nagy örömére interaktív játékok, attrakciók, vásári komédiások, gyerekprogramok százai várnak a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit. Vendégként itt lesz a nemzetközi hírű Vándor Vurstli megalkotója, a győri Karzat Színház.

A rendezvény vendégeinek július 24-én (vasárnap) 10.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt.

Bővebb információ: campusfesztival.hu

Kép: Campus Fesztivál

Ez is érdekelhet