Utcazenétől a kézműves vásárig – július végi programok a belvárosban

Július végén több programmal is várja a belvárosban a DEMKI az érdeklődőket. Lesz Debreceni Utcazene Napok, Átjáró vásár a CSAK Design-nal és CIHA Egyesülettel illetve Team Gusto Cubano – élőzenés kubai matiné, latin utcabál.
Július 28 és 30 között,  csütörtöktől szombatig tart a II. Debreceni Utcazene Napok. A 4 helyszínen megrendezésre kerül dzsemborin több mint 20 formáció adja a nyáresti hangulathoz az alapot. Itt lesz többek között  a már tavaly nagy sikert aratott Kelet Brass Band,  a Hollóének Hungarica, a Rius&Band Nagyváradról, de a Debreceni Helyőrségi Zenekar is színesíti a repertoárt. A programok több helyszínen zajlanak majd, a Hal Közben, az Ifiház-ban, a Borterasz előtt, és az újra életre kelő Gambrinus közben
A Gambrinus közben július 30-án 16 és 21 óra között Átjáró vásárt is rendez a DEMKI a CSAK Design és a CIHA Egyesület részvételével. A választék bőséges lesz, hiszen  a kézműves termékek teljes repertoárját felvonultatják majd.
Július 31-én vasárnap 17 és 21 óra között a karibi hangulat költözik be a Hal Közbe. A Debrecenben már nyárelőn nagy sikert aratott Team Gusto Cubano, salsa és bachata zenét játszó 10 tagú zenekar közreműködésével tart utcabált a DEMKI és a SeVeN.
A részvétel mindegyik rendezvényen ingyenes.
A II. Debreceni Utcazene Napok fellépői, beosztása és helyszínei: https://demki.hu/utcazene
Átjáró vásár a CSAK Design-nal és CIHA Egyesülettel: https://fb.me/e/2KNCqpNrt
Team Gusto Cubano – élőzenés kubai matiné, latin utcabál: https://fb.me/e/1EiyThhi8

Ez is érdekelhet