Vavra Bence a Sztárban Sztárban

Vavra Bence, bár szegedi születésű énekes, 3 éves korától Debrecenben nevelkedett, itt nött fel,  itt folytatta tanulmányai. Az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán végzett, valamint a Simonffy Emil Zeneiskolába járt, ahol zongorázni tanult 12 évig.

Már gimnazista korában élt-halt a zenélést, Péteri Márk barátjával Debrecen szinte mindegyik, hanem az összes bárjában felléptek duójukkal (gitár és ének). 

Az énekes, zeneszerző karrierjét az X-faktor negyedik évada alapozta meg, ahol a ByTheWay fiúcsapattal a 2. helyezést érték el. Bence később szerepelt a Dal 2018-ban, valamint a Dal 2019 döntőse is volt, Szótlanság című dalával. 

Forrás: NLC.hu X-Faktor 2013 tehetségkutató verseny (RTL Klub), 10. élõ adás.

 

Jelenlegi bandájával a talk2night együttessel több kislemezük is megjelent, valamint 2020-ban debütált albumuk is, az Ez együtt valami. 

Bence emelett a RandomTrip formációval és Temesi Bercivel is rendszeresen színpadra lép. 

A Sztárban Sztár 2022 február 6-án indul újra a Tv2 műsorán. Bence a 12 versenyző egyike, többek között Stohl András, Dallos Bogi, Marics Peti és Orsovai Reni mellett. 

Forrás: Sztárban Sztár Instagram oldala

Bence alázatossága és érzékenysége a zene, az alkotás és a közös munka iránt legutóbbi bejegyzésében is érezhető:

“Egy ideje kicsit háttérbe vonultam a médiát illetően, de nagyon-nagyon sok jó produkcióba keveredtem bele az elmúlt időszakban és borzasztó tehetséges emberekkel volt szerencsém együtt dolgozni.Nagyon sok izgalmas projekt van alakulóban, amiből az első amit megoszthatok, hogy felkértek a @sztarbansztartv2 műsorába. Elképesztően kreatív és izgalmas folyamat lesz ez, már most izgulok ?Február 6-án találkozunk a @tv2official-ön, szerintem megéri odakapcsolni ??”

 írja Bence Instagram oldalán.

Itt az idő Debrecen, hogy felrobbantsuk Bence Instagram oldalát és kövessük őt minden héten a Sztárban Sztár leszek 2022-es szériájában. Szurkoljunk együtt! Hajrá Bence!

https://www.instagram.com/vavrabence/

 

Ez is érdekelhet