Megnyit a ZING Burger Debrecenben – exkluzív interjú az alapítóval

Megérkezett városunkba a ZING Burger, 2020. november 20-án pénteken megnyitja kapuit, ebben az amúgy bonyolult helyzetben. A Debrecenben Hallottam exkluzív interjút készíthetett Susánszky Ádámmal, a ZING Burger tulajdonos-társalapítójával.

Susánszky Ádám, a ZING Burger társalapítója
Susánszky Ádám, a ZING Burger társalapítója adott interjút a Debrecenben Hallottamnak

Gyakorlatilag a város központjában, a Hotel Aranybika tövében nyit a ZING Burger. Hónapok óta ismert volt az érkezésük, hiszen a kirakatban ott volt az erre utaló plakátolás. Most azonban, közvetlenül a megnyitó előtt tudhattunk meg többet Debrecen legújabb hamburgerezőjéről.

A teljes ZING felhozatal elérhető lesz a cívisvárosban, beleértve a Philly’s szendvicseket, ráadásul a csirkéből készülő ételekhez a hús egy debreceni cégtől származik. Ezenkívül már megkóstolható az új F*CK 2020 burger is, amivel “megkoronázható” az idei év.

Teljes a debreceni ZING Burger kínálata
Teljes a debreceni ZING Burger kínálata

Sajnos a jelenlegi szabályozások miatt az étteremben nem lehetséges helyben elfogyasztani a friss ételeket. Ha valakinek útba esik a Kossuth tér, lehetősége van elvitelre kérni a kívánt Zinget. Ha esetleg ki sem lépnél otthonról, a Wolt és a Netpincér GO is szállítja a finomságokat.

Egyelőre csak elvitelre és kiszállításra érhetők el a ZING burgerei
Egyelőre csak elvitelre és kiszállításra érhetők el a ZING burgerei

Ez is érdekelhet