24 órás vetélkedő Debrecenben

A Deberen24! – „Aludj máskor” 24 órát felölelő vetélkedő elsősorban középiskolásoknak szól. A rendezvényen 500 középiskolás vehet részt 12 intézményből a DEMKI szervezésében.

A vetélkedőt eddig 8 városban, 24 alkalommal rendezték meg, ezúttal Debrecenben várja a fiatalokat a közösségépítő esemény.

A vetélkedő kezdőidőpontja április 22 reggel 9 óra. Az esemény egy látványos műsorral veszi kezdetét a Nagytemplom előtt, és az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban zárul másnap reggel. A 24 óra alatt kreatív feladatokban vehetnek részt a fiatalok. Helyszínt biztosít a Zsuzsi vonat, az Agóra-Botanikus Kert, a Medgyessy Ház-Irodalmi Múzeum, a Baross középiskola műfüves pályája, illetve a Hall rendezvényterem. Ez utóbbi helyszínen koncert és buli várja a résztvevő diákokat.


A fiatalok az éjszakát saját intézményükben, illetve a DEMKI által biztosított helyszínen tölthetik, ahol ugyancsak különböző feladatokat kell teljesíteniük.

Szombat reggel pedig ismét a Nagyerdő biztosít helyszínt a végső előadásoknak és feladatoknak. Ezt követően az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban eredményhirdetés zárja a vetélkedőt.

 

Biró Kincső

 

 

 

Ez is érdekelhet