A Rossmann szabadnapot biztosít munkatársai számára a szeretet ünnepére

Egyre több üzlet áll be a sorba, azok közzé, akik úgy döntöttek, hogy szenteste napján zárva tartanak. A Rossmann is döntött.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A drogéria közleményében tudatta: több mint 200 üzletük zárva tartják december 24-én. A cégvezetés egyhangúan megszavazta a kollégák számára biztosított szabadnapot.

Mint írják, az országos bolthálózattal, piacvezető online drogéria shoppal rendelkező cég számára kiemelten fontos, hogy munkatársai számára biztonságot és támogatást nyújtson a felgyorsult kereskedelmi környezetben.

Ez az év iszonyatos tempót diktált, túl vagyunk három olyan Glamour bevásárló ünnepen – amilyet még soha nem láttunk, de nem csak a Glamour napokon tudtunk a drogéria piac felett növekedni, darab eladásban gyakorlatilag május óta verhetetlenek vagyunk, ami nagy szó ebben az inflációs környezetben. Év közben kétszer is emeltünk bért, Glamour bónuszt osztottunk, de azt gondolom, hogy az anyagi juttatásokon túl, nagyon fontos az erkölcsi megbecsülés is – mondta el Szurma Gyöngyi cégvezető-értékesítési vezető.

Hozzátette: már korábban is gondolkodtak azon, hogy akinek csak lehet, lehetővé teszik, hogy a december 24-ét ünnepi készülődéssel, szerettei körében töltse, ebben a döntésben pedig megerősítette őket a Lidl példaértékű lépése.

A következő hetekben zajlik az egyeztetés azokkal a bevásárló központokkal, ahol kötelező érvényű nyitvatartás vonatkozik a Rossmann üzletekre is – a cég bízik abban, hogy itt is zárva tudnak majd tartani.

    Ez is érdekelhet