A Skyways Technics új, korszerű műhelyt nyitott Debrecenben

A Skyways Technics, a légi járművek karbantartási terület egyik globális piacvezető vállalata büszkén jelenti be, hogy megnyitotta legújabb műhelyét a Debrecenben, amely Budapesttől mindössze két órányi autóútra keletre, a Daniella Ipari Parkban található.

Az ünnepélyes megnyitóra szeptember 14-én került sor, ahol Balázs Ákos, Debrecen alpolgármestere a Skyways Technics vezérigazgatójával, Benjamin Nielsennel közösen vágta át a szalagot.

Az új, 2500 négyzetméteres, repülőgépek szerkezeti elemeinek javításával foglalkozó létesítményt minden szükséges technológiával felszerelt. A műhely a leghatékonyabb munkafolyamatok kiszolgálására tervezték, és a nemzetközi szabványoknak megfelelően, a lehető legnagyobb mértékben a minőségi teljesítményre koncentrálva épült.

Az új létesítmény több területből áll:

  • része egy kompozit terület ragasztóműhellyel, amelynek kezdeti kapacitása havonta akár 100 ATR belépőél, egy 8-as ISO-osztályú tisztaszoba, két csiszolóterület, valamint egy központi nagyvákuumos rendszer, ahol akár 7 dolgozó végezhet egyidejűleg csiszolási munkákat,
  • egy „hot box”, amely drasztikusan csökkenti a radomok (antennaszerkezetet védő burkolatot) festési folyamatának idejét, festőkabin és szárítókamrák, amelyek akár napi négy festést is lehetővé tesznek, logisztikai helyiség a tároláshoz és csomagoláshoz, fémlemez-megmunkáló területek, valamint igény szerint további terület is rendelkezésre áll majd egyéb technológiák számára.

A Skyways Technics debreceni csapata jelenleg 15 új kollégából áll, céljuk, hogy a következő 12 hónapban összesen 30-40 főre bővítsék a csapatot.

Debrecenre a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Debrecen Város- és
Gazdaságfejlesztési Központ (EDC) hatékony és dinamikus támogatásának köszönhetően esett a választásunk, amely biztosítja az új vállalkozások számára vonzó helyszínt, valamint a képzett, képzett és hozzáértő munkaerő-kínálathoz való hozzáférést mind helyben, mind az EU-n belül, mind pedig nemzetközi szinten az EU-n kívülről. Terveink közözött szerepel a debreceni szakképzési intézményekkel, valamint és egyetemmel együttműködve motiválni és lehetővé tenni további növekedésünket” – mondta Benjamin Nielsen, a Skyways Technics
vezérigazgatója.

A Skyways Technics izgatottan várja, hogy ezzel a stratégiai bővítéssel hozzájárulhasson a helyi közösséghez és lendületet adjon a magyar légiközlekedési iparnak.

A Skyways Technicsről

A Skyways Technics egy vezető repülőgép-karbantartó (MRO) vállalat. Tevékenységének fókuszában a regionális repülőgépek támogatása áll, valamint légijárművekkel kapcsolatos átfogó műszaki szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a világ számos pontján. A Skyways Technics a légi közlekedési ágazatban szerzett közel 35 éves működési tapasztalatát felhasználva, páratlan rálátással és szakértelemmel kombinálva gyors, megbízható és személyre szabott megoldásokat kínál a légi járművek üzemeltetőinek és tulajdonosainak igényeihez szabva.

A Skyways Technics karbantartási, javítási és iparági szabványokra épülő alkatrész-szolgáltatásokat nyújt. Az Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban működő globális logisztikai struktúrával a Skyways Technics a lehető legkiemelkedőbb szolgáltatásokat nyújtja az ügyfeleknek világszerte.

 

Ez is érdekelhet