A végzősöké volt a világ

Debrecen gimnáziumainak, technikumainak és középiskoláinak végzősei idén is kaptak egy ingyenes napot a Debreceni Nagyerdei Strandon.

A színes programok közt dj-k (pl Mr.Judge, Németi, Anthon, Szecsei) selfie-pont, vízalatti kamera és ugróverseny is a fiatalok rendelkezésére álltak. Bár róluk szólt a nap, nem csak ők fürdőztek, a nagy melegben sokan döntöttek a medencék hűsítő világa mellett. Mindenki örömmel látogatta a programokat, nagy szurkolótábor és sztár-zsűri – többek között Somhegyi Krisztián – kíséretében zajlott le ismét az ugróverseny is. 

A legtöbb végzős már koradélután kiért, a zene pedig estig szólt, sokan maradtak. A széles étel-ital kínálat mellett bőven volt lehetőség az energiapótlásra. 

@debrecenben.hallottam

Hello legmenőbb debreceni arcok!?☀️ Ki szeretne DH-s napszemcsit?? #summer #debrecenbenhallottam #debrecen #nagyerdő #strand #nyár

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

A baráti társaságok sokszor nem intézményi alapon szerveződtek, vélhetően a város éjszakai életében már keveredtek a diákok, bizonyára ez is elősegítette a felszabadult bulizást. 

Javarészt bejutottak első helyre, néhányan újrapróbálkoznak jövőre és több „maradok Debrecenben” választ kaptunk, mint amire számítottunk.

Még nem debreceni vendégek is megfordultak, egy miskolci úr bevallása szerint „nem gondolta volna, hogy itt ilyen jó hangulat lesz”. Sokan méltatták a hely kinézetét, a terek vizuális megjelenését „futurisztikusnak”, „robosztusnak”, illetve „barátságosnak” ítélték a fürdőzők. A végzősök java már sokadjára járt kint és sokan rendszeres látogatást terveznek a nyárra. 

Reméljük a városvezetés megtartja jó szokását és jövőre is lesz Végzős nap, illetve mi nagyon bírjuk az éjszakai fürdőzős programokat is! További sok sikert minden végzősnek!

 

Ez is érdekelhet