Bezárja Onlyfans fiókját a debreceni VV Piros

Az egyik valóságshow-ban felbukkant, VV Piros néven megismert debreceni hölgy bejelentette, hogy felhagy az eddigi “Onlyfans karrierjével”.

Varga Piroskáról van szó, aki a több mint 31 ezer követővel rendelkező Instagram fiókján posztolt arról, hogy erotikus tartalmai október 9-ig érhetők el Onlyfans oldalon. A hölgy a posztban elárulta, hogy bár sosem készült róla pornográf tartalom, vagy felnőtt videó, mégis sokan gondolják az ellenkezőjét.

Bezárja Onlyfans fiókják a debreceni VV Piros
VV Piros, azaz Varga Piroska. Forrás: RTL.hu

A hölgy bár állítása szerint nem akart karriert csinálni az OnlyFansből, a platformon 1-2 naponta posztol, több mint 100 ilyen tartalom érhető el róla, amit azok tekinthetnek meg, akik előfizetnek havonta 19,99 dollárért erre (aktuális árfolyamon ez kb. 7100 forint).

A bejelentése alapján az Onlyfans fiókja október 9-én letisztításra kerül, azaz törli a tartalmakat, majd le is zárja a fiókot. Addig viszont még a fennmaradó három hétben ígér nagyon sok képet azoknak, akik kifizetik a havi kb. 7100 forintos díjat.

Az így befolyt összegből egy eddig meg nem nevezett, következő projektre szeretne költeni az egykori valóságshow szereplő.

Ez is érdekelhet