Bosszúból bántalmaztak egy nőt Debrecenben

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki dühből ütött meg egy buszmegállóban várakozó nőt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség.

2021.október 31-én 16 óra körül a vádlott egy Debrecenben lévő buszmegállóban tartózkodott ittas élettársával, aki miatt taxit hívott, hogy azzal jussanak haza. Amikor a jármű megérkezett, a sértett tájékoztatta a sofőrt a nő piszkos ruhájáról, aki ezt követően észrevette annak ittas állapotát is, így nem engedte őket beszállni a járműbe. A férfi dühös lett, és szidások sorozata után ököllel orron ütötte a sértettet, majd élettársával együtt gyalog távoztak a helyszínről.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság által lefolytatott nyomozás során megállapították, hogy a bántalmazás következtében az asszony 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

 

Eljárás indult a tettét beismerő, többszörösen visszaeső vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette miatt. Vádiratában a járási ügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Ez is érdekelhet