Csak ha tényleg meg akarsz tanulni vezetni – Debrecenben újra indul tantermi KRESZ-tanfolyam

„Ha számodra is fontos, hogy ne csak a vizsgára, hanem a biztonságos vezetésre is felkészülj, akkor a legjobb helyen jársz. A Vida Autósiskolánál az a célunk, hogy – természetesen a sikeres vizsga mellett – valódi, a mai felgyorsult forgalomban is használható tudást adjunk át Neked.” – Olvashatjuk a Vida Autósiskola honlapján

Személy szerint örülök, hogy nem csak azt tanítják meg tanulóiknak, hogy hogyan szerezzék meg a jogosítványt, hanem azt is, hogy az önálló vezetést hogyan tehetik minél biztonságosabbá úgy, hogy közben a közlekedés dinamikáját sem szakítják meg.

Csak ha tényleg meg akarsz tanulni vezetni – Debrecenben újra indul tantermi KRESZ-tanfolyam

A céljuk elérését (mi szerint a biztonságos vezetés és az élet védelme fontosabb a gyors jogosítványnál) már az elméleti képzésnél is hangsúlyozzák.

Ehhez pedig a legalkalmasabb a sokak által lassan hihetetlennek hangzó tantermi tanfolyam.

A lezárás utáni első személyes tanfolyamot tartják, amit azzal is megünnepelnek, hogy az első alkalom egy mindenki számára nyitott esemény lesz. Itt bárki megismerkedhet az iskolavezetővel (aki későbbiekben a tanfolyamot tartani fogja), bepillantást nyerhetsz a tanfolyam működésébe, illetve választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre.

Ez az alkalom mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha máris megjött hozzá a kedved, akkor itt jelentkezhetsz: https://vidaautosiskola.hu/debrecen-kresz-tanfolyam-tajekoztato/

Fontos, hogy a jelentkezéssel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz!

A tájékoztató időpontja és helyszíne:

2021. május 03-án 17:00; Debrecen, Halköz Üzletház (Simonffy u. 4-6.) 1. emelet, Vida Autósiskola oktatóterme

 

A tájékoztatón minden lényeges kérdést érintenek, ami a jogosítvány szerzéssel kapcsolatban felmerül.

Többek között ezekről lesz szó:

 • Mennyi idő alatt lehet elvégezni a teljes tanfolyamot?
 • Mennyibe kerül egy jogosítvány megszerzése?
 • Hogyan kezdj neki a folyamatnak?
 • Tanfolyam feltételei (életkor, orvosi igazolás, iskolai végzettség)
 • Elméleti rész tematikája, felépítése
 • Gyakorlati rész (hány óra, hány km, felépítése, díja, időfelosztása)
 • Mennyi idő áll rendelkezésre a tanfolyam befejezésére
 • Online és tantermi képzés előnyei

„Mivel ez egy interaktív tájékoztató, nyugodtan felteheted a kérdéseidet. Ne feledd: nincs buta kérdés, ezért kérdezz majd bátran, szívesen válaszolok!” – Vida Imre; a Vida Autósiskola vezetője.

 

Sokakban felmerülhet bizonytalanság a jelenlegi járványhelyzet miatt. Szupernek tartom, hogy a saját és tanulóik egészsége érdekében igyekeznek minden óvintézkedést megtenni a biztonság érdekében.

 • A képzésen csak maszkban lehet részt venni
 • A tanterembe mindenki kézfertőtlenítés után léphet be
 • A tanteremben egyszerre maximum 10 főt engednek be (ezért is fontos, hogy jelentkezz: https://vidaautosiskola.hu/debrecen-kresz-tanfolyam-tajekoztato/)
 • Ráadásul azt is megígérték, hogy amennyiben a kormány újra leállítja az oktatást, a KRESZ képzést online előadás formájában fejezik be (eddigi tapasztalataik alapján hasonló élményt tudnak itt is elérni, mint a személyes foglalkozásaikon)

A tájékoztatón nem tudsz részt venni, de a képzésen szeretnél?

Ilyen mindenkivel előfordul. Természetesen a tájékoztatón való részvétel nélkül is tudsz jelentkezni a képzésükre. Azonban ebben az esetben is fontos az előzetes regisztráció (regisztrálj itt: https://vidaautosiskola.hu/debrecen-kresz-tanfolyam-tajekoztato/). Ha nem regisztrálsz, akkor nem tudják garantálni, hogy be fogsz férni a jelenleg kis létszámmal indított tantermi tanfolyamunkra.

„A jelentkezés kitöltésénél üzenetként írd meg nekünk, hogy a tájékoztatón nem kívánsz részt venni. Így miután vége a tájékoztatónak, mi megírjuk Neked, hogy melyik napokon tartjuk a képzést.” – Vida Imre

Sőt, ha a megbeszélés végén úgy döntesz, hogy szeretnéd elkezdeni a KRESZ-tanfolyamot akár online, akár tantermi formában, akkor a helyszínen jelentkezhetsz az induló képzésre.

Szerintünk miért éri meg a tantermi KRESZ-tanfolyamot választani?

 • jó hangulatban, közösségben tanulhatsz, kb. 10 fős csoportban
 • az oktató és a társak ösztönöznek a tanulásban, nem vagy magadra utalva
 • az órákon az oktatód kiemeli a lényeget, megmagyarázza a nehezebben érthető részeket, szemlélteti őket – egyszóval, könnyebben elsajátíthatóvá varázsolja Nektek a KRESZ-anyagot
 • és persze ilyenkor, ha vannak kérdéseid, azonnal fel is teheted őket neki, így megbízható választ kaphatsz rájuk
 • a képzés kb. 4 hétig tart, 28 x 45 perces órát jelent; ezeket heti 2-3 alkalommal tartjuk, alkalmanként 4 tanórát

És végül Vida Imre (iskolavezető) szavaival zárom ezt a tájékoztatót, mely szerint:

„Mivel korlátozott számú érdeklődőt tudunk beengedni a tanterembe, fontos, hogy előzetesen jelentkezz a tájékoztatóra! Ezt itt tudod megtenni: https://vidaautosiskola.hu/debrecen-kresz-tanfolyam-tajekoztato/)

Várunk szeretettel május 3-án, hétfőn 17:00-kor!” (Vida Imre)

Szeretnél még többet megtudni az autósiskoláról? Akkor kattints a linkre: https://vidaautosiskola.hu/

Ez is érdekelhet