Debrecenben sétálgat a barátságos és közkedvelt Pókember

Úgy tűnik, a Marvel Multiverzumának van olyan dimenziója, amelyben Pókember Debrecenben jár suliba.

Aki követi az MCU (Marvel Cinematic Universe) nagyjából két tucatnyi filmből álló történetszálát, az tudja, hogy beindult a multiverzum. Ez először a Pókember – Nincs hazaút című filmben bontakozhat ki. 

Debrecen utcáin sétálgat Pókember
Úristen, ott van Pókember!!!44!!4!

A DEBRECENBEN HALLOTTAM csoportunkban felbukkant egy fotó, amely alapján Pókember már Debrecenben jár, egészen pontosan a 4001-es kiemelt parkoló övezetben. A táskája alapján valószínűleg iskola után lehet.

De mit keres Pókember Debrecenben?

Lehet, hogy egy titkos forgatási helyszín a Cívisváros? Lehet, hogy tényleg egy multiverzumban élünk és már köztünk jár Pókember? Esetleg éppen úton van Doctor Strange-hez, hogy segítséget kérjen?

Persze az is lehet, hogy csak egy Pókember rajongó gondolta úgy, hogy ideális a kora őszi időben az egyik kedvenc cosplay ruhája az utcára és miért ne lehetne így. Bíró Petinek pedig a fotót tudjuk köszönni.

A Pókember – Nincs hazaút című film már a harmadik rész a marveles póksztoriból. Magyarországon várhatóan 2021. december 16-tól lesz látható a mozikban.

A debreceni Cooperateam múltkor a Jóbarátok film betétdalát tolták le a videójukban, álljon ezúttal itt egy kihívás számukra, várjuk a Pókember dalt is tőlük karácsonyra!

Két debreceni úgy tolja a Jóbarátok főcímdalát, mint senki más

Ez is érdekelhet