Debreceni nyomozók kapcsolták le a borbélyüzletben drogot áruló férfit

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) debreceni egysége derítettek fel egy borbáélyüzletben működő kábítószerkereskedelmi központot.

Debreceni nyomozók kapcsolták le a borbélyüzlet drogot áruló családot
A férfit, feleségét és szeretőjét is letartóztatták

Egy 24 éves férfi kisújszállási borbélyüzletében tárolt kábítószereket. A fodrászat mellett a településen bérelt garázsban is találtak a nyomozók több csomagban különböző típusú kábítószereket, annak porciózásához használt eszközöket, mérleget, csomagolóanyagokat.

Debreceni nyomozók kapcsolták le a borbélyüzlet drogot áruló családot

A családfő bevonta a teljes családját. Volt hogy a feleségével, volt hogy a barátnőjével ment üzletelni. Ilyenkor a kimért drogot vagy a saját alsóneműjébe, vagy a vele tartó hölgy melltartójába rejtették. Az üzletet, a drog tárolását és a vagyon kezelését segítette anyósa is.

A bizonyítékok alapján tavasz óta működhetett a hibrid fodrászat, amelyből rövid idő alatt szereztek hatalmas bevételt. Ennek megfelelőn négy helyen tartottak a KR NNI debreceni osztályának emberei házkutatást. Ennek részeként foglaltak le lakásokat, használati tárgyakat és az üzlethez használt mobiltelefonokat. A lefoglaltak között volt 5,5 millió készpénz, gáz- és riasztófegyver, illetve két nagyértékű autó is. Ezen kívül a házaspár kisújszállási házát is zár alá vették.

Debreceni nyomozók kapcsolták le a borbélyüzlet drogot áruló családot

A rendőrök bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel vádolják a 24 éves férfit, a 23 éves feleségét, a 41 éves anyósát és 22 éves szeretőjét. Őket bűnügyi őrizetbe vették, kezdeményezték a letartóztatásukat.

A debreceni nyomozók az eljárás során várhatón további személyeket is azonosítani tud majd, így a gyanúsítottak köre a jövőben tovább bővülhet.

Az esetről a rendőrség videót is közölt, itt tekinthető meg.

Ez is érdekelhet