Debrecenben Hallottam

Egyedülálló alkalmazást kap a TheVR

Egy különleges együttműködés keretein belül hazánk egyik legnagyobb tartalomgyártó csapata, a debreceni TheVR saját telefonos alkalmazást ad ki, amelynek fejlesztése is követhető videóban.

Egyedülálló alkalmazást kap a TheVR

A fejlesztést szintén helyben hajtják végre, a debreceni CodeYard végzi és a Twitch-csatornáján betekintést nyújtanak a munkafolyamatok egyes részeibe. Az október 11-i közvetítésben bemutatásra került a TheVR app, annak fejlesztési menete és hogy miképpen épül fel. Az alkalmazást várhatóan 2023. február 14-én adják ki Androidra és iOS-re.

Egyedülálló alkalmazást kap a TheVR
A TheVR alkalmazás fejlesztési ütemterve

Az alkalmazás célja, hogy egy helyen jelenítsen meg minden TheVR tartalmat, aminek segítségével előre lehet készülni a videókra, illetve az értesítéseknek köszönhetően a rajongók nem maradnak le az új tartalmakról. Szintén előnye az alkalmazásnak, hogy az minden videós és közösségi média platformról összegyűjti a TheVR tartalmakat, így valaki nem rendelkezik az egyik oldalra saját profillal (és nem is regisztrálna), akkor is tudja követni a srácok munkásságát.

A TheVR appban helyet kap a Shop felület is, ahol a merchek közül lehet majd vásárolni, illetve egy inventory felület is helyet kap, amelyben a követőek lehet jutalmazni, illetve nyereményjátékokat lebonyolítani.

Biztosan lesz igény az Androidra és iOS-re is elérhető alkalmazásra, hiszen a srácok fő Facebook oldalát 147 ezer ember követi, a Tech oldalt 84 ezer, YouTube-on a TheVR csatornának 805 ezer, TheVR Gaming+ csatornának 480 ezer, a TheVR Shortcut csatornának közel 73 ezer feliratkozója van és még akkor a többi csatornáról, platformról nem is beszéltünk.

Ez is érdekelhet