Egyetlen szem extasy okozta a debreceni lány halálát!

Március 11-én jelentette be a debreceni kórház a rendőrségnek, hogy egy 17 éves lány életét próbálják megmenteni éppen. A bejelentésre azért került sor, mivel a fiatal szervezetében kábítószert találtak, mely – mint később kiderült – extasy volt.

A 17 éves lány március 10-én este szerezte a drogot, melyet 22 éves barátnőjével osztott meg. Azonban a fiatalabbik szervezete nem a vártnak megfelelően reagált a szerre: elájult, mentőt hívtak hozzá, viszont a szakorvosok sem tudtak rajta segíteni, március 21-én a lány életét vesztette a kórházban.

A nyomozás részletei szerint egy püspökladányi 18-éves fiútól jutottak a végzetes szerhez, azóta pedig a nyomozóknak sikerült elfognia a gyanúsítottat. A letartóztatás előterjesztéséhez szükséges lépéseket megtették a rendőrség munkatársai.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság fokozottan szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a különböző tudatmódosító szerek használatának nemcsak bűntetőjogi következményei lehetnek, hanem életveszélyes állapotba is sodorhatják a fogyasztókat.

Ahogyan pedig az említett eset is bizonyítja, akár egyetlen szem is végzetes lehet!

Ez is érdekelhet