Egyszerű kamatfizetési befektetést kínál a Revolut Magyarországon

Magyarországon vezette be új szolgáltatását a Revolut, a forint mellett már dollár, euró és font megtakarításokra is fizet kamatot.

A Revb.hu fintech oldal számolt be róla elsőnek, hogy a magyar felhasználók számára megjelent a Rugalmas Pénzpiaci Alapok lehetőség a Revolut alkalmazásban. Ezen belül lehetőség van úgynevezett MMF-ekbe fektetni pénzt euróban, dollárban és fontban, amiért a Revolut kamatot fizet napi szinten.

Korábban már a forintra vezetett be kamatfizetést a Revolut, most viszont kicsit más jellegű termékként jelent meg a Rugalmas Pénzpiaci Alapok lehetőség. A legmagasabb csomagban az euróra akár 3,91%-os, angol fontra 5,19%-os, míg amerikai dollárra akár 5,32%-os éves kamatot is fizethet a szolgáltató.

Az így kapott kamatokat naponta írja jóvá a befektetési számlán és bármikor hozzáférhető, felvehető, nem lekötött befektetésről van tehát szó.

A RevB megemlíti azt is, hogy hasonló MMF befektetést nyújt tavaly óta a Lightyear is, amely akár magasabb kamatot is kínál mint a Revolut.

Ez is érdekelhet