Debrecenben Hallottam

Eljött a karácsonyi fotók ideje!

Még csak november van, de bizony már nyakunkon a karácsonyi szezon. Gondolataink nagyrészt már a karácsonyi ajándékok és az ünnepi menü körül forognak.

A karácsonyi készülődést feldobhatjuk egy igazán különleges, ünnepi hangulatú családi és páros fotózással is, ami mostanában egyre felkapottabb lett. A mostani cikkünkben annak nézünk utána, hogy Debrecenben milyen lehetőségek vannak ezen a fronton.

A városban számos stúdió várja a családokat és a párokat, hogy a karácsonyi fotózás egy örök emléket, élményt nyújtson számukra amellett, hogy a fotók szép ajándékok is lehetnek a fa alá.

Nemrég az Atomic Stúdióban jártunk, ahol arra kerestük a válaszokat, hogy mi most a trend. Mocsári Ádámmal, az Atomic Media ügyvezetőjével beszélgettünk és adott néhány jó tanácsot is azoknak, akik karácsonyi fotózáson törik a fejüket.

Debrecenben számos helyen lehet már óradíjas bérléssel stúdiókat bérelni dekorációval együtt. Több stúdió további szolgáltatásokat is nyújt, ilyen például a fotós bérlés is. Úgy gondolom, hogy az a jó helyszín, ami több lehetőséget tud nyújtani a dekorációval, így mindenki könnyen megtalálhatja a saját stílusát vagy az egyéniségéhez közel álló színvilágot – mondta.

Mocsári Ádámtól továbbá megtudhattuk azt is, hogy már minden stúdiónak van időpontfoglaló rendszere, ahol meg lehet nézni a szabad helyeket és ki lehet választani a legkényelmesebb időpontot. „Érdemes minél előbb szét nézni a stúdiók körül, mivel hamar betelnek a még szabad időpontok. Amire még felhívnám a figyelmet, hogy bármelyik stúdiót is választják a vendégek, vigyenek magukkal váltócipőt és, hogy pontosan érkezzenek az adott stúdióba. Ez utóbbi azért is fontos, hogy ne legyen kellemetlen várakozás.”

„Előfordul, hogy valakit a házi kedvence is elkísér a fotózásra, ebben az esetben az állatok tappancsára és szőrzetére is figyeljenek oda, hogy mennyire tiszta a talpuk és mennyire hullik a szűrük! Ez azért fontos, hogy a családi fotózás után tisztán adjuk át a stúdiót a következő boldog családnak” – tette hozzá Ádám.

Bővebb információért, illetve fotókért érdemes felkeresni az Atomic Stúdió Facebook-oldalát.

Kellemes és stresszmentes készülődést kívánunk!

Fotók: Atomic Stúdió

Ez is érdekelhet