Exkluzív nyári programmal vár a Zoo Debrecen!

Az elmúlt évek hagyományához híven a Zoo Debrecen idén is exkluzív nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, a nyári szünetben ugyanis minden héten megrendezik az Esti Sétákat.

A visszatérő vendégeknek is újdonságokat tartogató vezetett sétán zoopedagógusok és állatgondozók kalauzolják majd el a résztvevőket a kert kulisszái mögé, ahol feltárul előttük az állatok titokzatos esti élete. Első kézből megtudhatják, hogyan töltik a nap végét az olyan ikonikus lakók, mint a pápaszemes pingvinek, nílusi vízilovak és recés zsiráfok, de megtekinthetik a nagyragadozók éjszakai portyáját és a Pálmaház megannyi különlegességét is.

Az egész estés exkluzív program vendégeit alkalomhoz illő harapnivaló, illetve alkoholos vagy alkoholmentes frissítő is várja majd a Samburu panorámateraszon.


A páratlan élményben
június 28. és augusztus 23. között, 19:30-tól 22:30-ig összesen 9 alkalommal lehet részük az érdeklődőknek. A jegyek limitált számban kaphatók: sétánként 30 db váltható online elővételben 6800 Ft-os egységáron, további 10 db pedig a helyszínen fejenként 7800 Ft-ért.

Ez is érdekelhet