FRISS: 8%-os áremelés a Grand Toursnál!

A jelenlegi gazdasági válság okán olyan lépésre kényszerült a cég, melyre eddig az utazási iroda életében nem került sor: 8 százalékos áremelést kénytelenek eszközölni. Teszik mindezt az üzemanyagár-, és € árfolyam emelkedés miatt. 

Nagy Sándor ügyvezető Facebook posztban tájékoztatta a jelenlegi, s leendő ügyfeleiket a kényszer okozta változásról, melyet alább olvashatnak:

“Az áraink kalkulációjakor nem ismert brutális üzemanyagár-emelkedés – 50 % – és az € árfolyam emelkedése miatt olyan lépésre kényszerülünk, melyet eddigi működésünk alatt sohasem kellett megtenni: árat kell emelnünk. Eddig vártunk, hátha csak rövid idejű a drágulás, de sajnos nem úgy néz ki. Júniusban még talán kitart a „bespájzolt” üzemanyagunk egy darabig, de lassan a végét járjuk.

Így a 2022. május 24-től újonnan, bármely utazásra foglaló utasainknak, valamint a már érvényes foglalással rendelkező azon utasainknak, akik június 18. után induló utazásra foglaltak, egységesen kiterjesztjük az áremelést. A jogszabályok és az általános utazási feltételeink 7. pontja szerint a már befizetett utakra is jogunkban áll áremelést végrehajtani, melyet 8%-ig utasainknak el kell fogadni. Az új jelentkezőknek már az emelt árat kínáljuk.

Az áremelés mértéke e szerint 8%.

A már meglévő foglalásoknál, aki teljes összeget befizetett, annak külön kiszámlázzuk az emeléssel járó költséget, aki még csak előleget fizetett, annak pedig a 2. részlet összegével együtt számlázzuk. Új foglalásnál már az emelt áron számlázunk.

Megértésüket köszönjük és bízunk benne, hogy a piacon még így is versenyképesek vagyunk más irodák alap áraival szemben, az ingyenes vidéki felszállási lehetőséggel együtt.”

Ez is érdekelhet