Gyermeknapi Karszalagos Hétvége a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

Május 28-án és 29-én a gyermekeké a főszerep az ország első vidéki állatkertjében és egyetlen klasszikus vidámparkjában, ahol színes programkavalkáddal és korlátlan játékgép-használattal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak.

Az intézményben hagyományosan kétnapos ünnep megannyi aktív kikapcsolódási lehetőséget és felejthetetlen élményt kínál a családoknak, akik idei újdonságként közösen slime-ot készíthetnek Erdélyi Mónikával, részt vehetnek az Aqua Manó Party zenés gyermekműsorán, elektromos kisautóba pattanhatnak, és felfújhatós játékokon is próbára tehetik ügyességüket. Mindemellett a Zöld Kör természetvédelmi ökojátszóháza, az Árboc Közhasznú Egyesület érzékenyítő foglalkozása, a Piruett Tánc Stúdió előadása, Maja könyvajánlója, mesemondó sarok, gyermeknapi gasztrosétány és ajándékvásár is várja majd őket.

Természetesen kellő figyelmet kapnak majd az Állatkert saját ünnepeltjei, a tavaszi bébibumm sztárjai: az ország egyedüli kardszarvú antilopborjai és dél-afrikai sülkölykei, a népes kecskegidacsapat, Molli és Polli, a két szürkemarha-üsző, az állatsimogató cigája bárányai és az anyja erszényéből már rendszeresen kijáró Bennett-kengurukölyök. Az Állatok Akcióban program minden napszakban tartogat majd látnivalót, de a gyermeknapi mulatság elmaradhatatlan kellékei a Vidámpark játékgépei is – köztük a megújult Kisvasút –, amelyek az év második egész napos karszalagos akciója keretében korlátlanul vehetők igénybe.

A normál belépő mellett megváltható karszalagos belépők felnőtteknek fejenként 4500, gyermekeknek 5500 Ft-ért kaphatók az intézmény pénztáraiban a rendezvény ideje alatt vagy – kényelmes és gyorsított bejutást biztosítva – online elővételben.

A gyermeknapi hétvége programjain való részvétel belépő birtokában díjmentes. A kényelmes és gyors bejutás érdekében javasolt a jegyek online megvásárlása a www.ticketbase.eu/zoodebrecen.hu oldalon.

Ez is érdekelhet