Meghalt Berki Krisztián

A péntek reggeli órákban több hírportálon is olvashattuk, hogy haláleset miatt helyszínelnek Berki Krisztián lakásánál.

Több rendőrautó is érkezett a IX. kerületi társasáshoz, melyben Berki Krisztián lakott az utóbbi időben, illetve egy mentőautó is befutott a helyszínre. Nem sokkal ezután a volt focista feleségét, Berki Mazsit, és ex-feleségét, Hódi Pamelát és közös kislányukat is a lakásnál látták.

A környéket lezárták a helyszínelés miatt, illetve a társasházba is csak azokat engedik be, akiknek oda szól lakcímkártyájuk.

Korábban a szomszédok beszámoltak arról, hogy többször veszekedés és kiábálás hallatszott a lakásból, de nem tudták azonosítani ezek okát. A Blikk szerint péntek reggel hunyt el Berki Krisztián, azonban az Origon azt az informácót közölték, hogy a halálesetet megerősítette a rendőrség, de a halott személyéről biztos információk még nincsenek. Idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Azóta Mazsi a Borsnak, nyilatkozott, megerősítette a hírt.

Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizniEzt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.

 

Ez is érdekelhet