Hátborzongató programsorozattal készül a Zoo Debrecen a Halloweeni Szezonzáróra

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja idén öt napon át tartja rettegésben látogatóit egy hátborzongató programsorozattal október 27. és 31. között.

Kép forrása: Zoo Debrecen

Izgalmas látvány- és műsorelemek varázsolják lebilincselővé a vidámparki szezon utolsó napjait. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lidérces állatkerti programok színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az október 31-i, 16:00 és 23:00 óra között megtartott Halloween-parti koronáz majd meg.

Október 27-től 31-ig minden nap kísérteties környezet várja a látogatókat, amelyben a már jól ismert élményelemek alkalomhoz illő maskarába bújnak.

Vérfagyasztó utazásra hív majd a Szellemvasút, és borzongásra csábít a Kísértetház. A nyolclábú ragadozók birtokba veszik a PókÓl legsötétebb zugait.

Egész napos látnivalót kínálnak az Állatok Akcióban program lélegzetelállító látványetetései, tematikus szakvezetéseken pedig apokrif lényekkel ismerkedhetünk meg, de kincskereső térkép segítségével izgalmas felfedezőútra is indulhatunk.

A szezon utolsó élményeit tartogató Vidámpark mind a 23 játékeleme, köztük az idén átadott Barokk körhinta is rendelkezésre áll majd, varázskarszalaggal ráadásul október 28-án és 29-én egész nap, 31-én pedig egész este korlátlanul.

Október 31-én, 16:00 és 23:00 között megannyi rémséges és misztikus teremtmény uralja majd a Parkot, ahol:

tűzikovácsok boszorkánypatkolása, rémek keringője, lidérces diszkó, bátorságpróba, zombivonulás, boszorkánytánc, tűzzsonglőr-bemutató, a Torres Dani Trió Día de Muertost idéző koncertje, valamint zsDav, Jánosik Gergő és Aida youtuberek közönségtalálkozója várja majd a bátor vendégsereget.

Arra biztatnak minden érdeklődőt, hogy öltse fel legrémisztőbb maskaráját és mérettesse meg magát a rémségek szépségversenyén!

A normál nyitvatartási időben megtartott programokon való részvétel normál belépővel díjmentes, az egész napos hétvégi korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalag pedig 4900 Ft/fő. Az október 31-i esti szezonzáró rendezvényre szóló belépő 3800 Ft/fő, a belépés mellett egész estés korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító varázskarszalag pedig 4900 Ft/fő áron kapható a helyszínen és online elővételben.

További információk és részletes program: www.zoodebrecen.hu

 

 

Ez is érdekelhet