Hihetetlen gyorsan elfogyott a limitált kiadású TheVR karóra

A hónap elején debütált a TheVR10, a debreceni videós csapat 10 éves történetét feldolgozó dokumentumfilm. Az évforduló kapcsán egy másik megjelenés is esedékes volt, a TheVR a budapesti Evolvens óragyártóval közösen dobott piacra egy limitált szériás karórát, amely rendkívül gyorsan kelt el.

Egy budapesti székhelyű óragyártóval, az Evolvens csapatával dolgoztak együtt a debreceni srácok, összesen 50 darab TheVR karóra készült. Ezeknek darabja 180 ezer forint volt és a TheVR webshopjában október 24-én este jelent meg, akkortól lehetett megvásárolni.

TheVR x Evolvens Limited Edition

TheVR Jani az X-en (korábban Twitter) jelezte nem sokkal a megjelenés után, hogy mindösszesen 53 másodpercre volt szükség ahhoz, hogy elfogyjon mind az 50 darab óra, azaz közel másodpercenként fogyott el a teljes készlet.

A következő reggelen a Happy Hour adásuk központi témája volt az óra megjelenése, elmondták benne, hogy mivel egy limitált termékről volt szó, bár megértik, hogy sokan szerették volna megszerezni, normálisnak tekinthető, hogy rendkívül rövid idő alatt elfogyott a készlet.

Viszont azt is elmondta Jani a műsorban, hogy ő maga sem gondolta volta, hogy ennyire rövid idő alatt tudnak egy ilyen drága órát eladni. Az Evolvens csapata is úgy látja, hogy ez egy nagy siker és örülnek neki, hogy egy hazai vállalkozást támogathattak ezzel a projekttel.

    Ez is érdekelhet