Hosszabbított Karszalagos Nappal vár szeptember 30-án a Vidámpark, az Állatkertben pedig megelevenednek a népmesék

Az ősz is tartogat korlátlan kalandokat a Nagyerdő szívében, mivel a szezonzáró Halloween-parti / Halloween Party 2023 előtt egy hónappal, szeptember 30-án egészen 22:00-ig meghosszabbított vidámparki nyitvatartással, korlátlan játékgép-használattal és fiataloknak szóló esti programokkal várják a látogatókat.

Kép forrása: azutazo.hu

Az élményelemek, köztük a földöntúli útra repítő Apollo-X 18:00-tól hangulatos esti kivilágítással pörögnek, 19:00-tól pedig a rocksulis diákokból alakult, alternatív indie rockot játszó Water Signs zenekar koncertezik, majd az est további részében könnyed tinidiszkóra lehet bulizni az Elvarázsolt kastély előtti tánctéren.

A 10:00 és 22:00 között korlátlan vidámparki játékhasználatot biztosító varázskarszalag fejenként 4900 Ft-os áron kapható a helyszínen és online elővételben: Hosszabbított Karszalagos Nap / Extended Wristband Day

Szeptember 30-án megelevenednek a népmesék a Zoo Debrecenben!

2005 óta szeptember 30-a, azaz Benedek Elek, a nagy mesemondó születésének évfordulója a magyar népmese napja, idén először pedig a Zoo Debrecen is csatlakozik e generációkat összekötő irodalmi örökségünk ünnepléséhez hagyományteremtő célú tematikus programjaival.

Megannyi interaktív élményen, többek között mesemulatságon, papírszínházi előadáson és az alkotni vágyó nagy örömére bábkészítésen és mesefestő foglalkozáson keresztül elevenedik majd meg kicsik és nagyok számára a magyar népmesék gazdag fantáziavilága, de az igazán rátermettek a népmesei hősök bőrébe bújva megkísérelhetik kiállni a három próbát.

A Parkban élő állatfajok közül többen maguk is népmeseszereplők, őket állatkerti felfedezőúton lehet majd még alaposabban megismerni.

Állatkerti belépővel valamennyi programelem díjmentes.

 

    Ez is érdekelhet