„I AM NOT A JOKE”, KARCOLTA VOLT PÁRJA AUTÓJÁRA A KÜLFÖLDI FÉRFI

A debreceni rendőrök még a helyszínen elfogták azt a külföldi állampolgárt, aki a gyanú szerint megrongálta volt barátnője autóját.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2022. május 30-án kora este arról, hogy egy debreceni parkolóban volt párja elvette a táskáját a benne lévő pénztárcájával együtt, majd faképnél hagyta. Nem sokkal később telefonon megegyeztek abban, hogy találkoznak és a férfi visszaadja a táskát. A megbeszélt helyen azonban csak a fiatal nő autóját találta a külföldi állampolgár, ezért azonnal nekiesett. Letörte a visszapillantóját, berúgta a lámpáit és a csomagtartóba karcolta, hogy „I am not a joke” (Én nem egy vicc vagyok).

Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a 22 éves férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nigériai állampolgár gyanúsítotti kihallgatásán részeletes beismerő vallomást tett. Viharos kapcsolatukkal és szakításukkal magyarázta tettét. Mint kiderült, telefonhívásokkal és üzenetekkel is folyamatosan zaklatta a sértetettet az elmúlt négy hónapban. Lopás, zaklatás, valamint az autó megrongálása miatt is felelnie kell.

Ez is érdekelhet