Ismét AdományoZOO Napot tart a Zoo Debrecen – Helyben sütött fánk és Mikulás postaláda is lesz

A 200 állatfaj 900 egyedéről egész évben gondoskodó Zoo Debrecen az adventi időszakhoz és az ünnepekhez közeledve örömmel jelenti be, hogy november 25-én ismét AdományoZOO Napot tart.

Kép forrása: Zoo Debrecen

Az állatkert közleményében tudatta: a Széles Diána alpolgármester védnökségével megvalósuló kezdeményezés keretében aznap 9:00 és 16:00 között mindenki fejenként 500 Ft-os regisztrációs belépővel látogathatja az intézményt.

Ezért a jelképes jegyárért cserébe azt kéri, hogy a vendégek lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal tárgyi adományokat (gyermekkönyvet, tartós élelmiszert, higiénés termékeket, iskolai eszközöket, édességet).

A felajánlásokat a Debreceni Karitatív Testület fogadja és juttatja el a rászorulókhoz.

Az egész napos látnivalót kínáló Állatok akcióban program mellett adventi barangolójáték, mesematiné, alkotósarok, helyben sütött fánk, a Samburu panorámateraszon kialakított lélekmelegítő beszélgetőpont és közös faültetés várja majd a nagyközönséget, de a legkisebbek már a Mikulás kívánságládájába is bedobhatják otthon vagy a helyszíni alkotókuckóban elkészített levelüket vagy rajzukat.

A jelképes áron megváltható belépővel minden programelem díjmentes, de támogatói belépő váltására és kedvenc állatuk örökbefogadására is lesz lehetőségük mindazoknak, akik szeretnének hozzájárulni az intézmény fejlődéséhez és lakóinak jólétéhez.

Kép forrása: Zoo Debrecen

    Ez is érdekelhet