Ismét csobbanhatnak a végzősök az Aquaticum Debrecen Strandon

Kép: Aquaticum Debrecen SPA Facebook-oldala

Nem maradnak szárazon most sem a végzős diákok, hiszen a város összes iskolájában tanuló, és ebben a tanévben sikeres érettségi vizsgát tett diák június 30-án reggeltől késő estig élvezheti a fürdő szolgáltatásait.

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben a középiskolás diákok nem a megszokott keretek között ballaghattak el, ezért Papp László, Debrecen polgármesterének kezdeményezésére mindkét évben egy-egy napon ingyenesen, kifejezetten számukra meghirdetett programokkal egybekötve rendezték meg a végzősök napját az új nagyerdei strandon. A hagyomány folytatódik.

Kép: Aquaticum Debrecen SPA Facebook-oldala

A fiatalok már 8.00-tól érkezhetnek a strandra csütörtökön, majd a nap folyamán több programon is részt vehetnek.

11:00 – 13:00 – a strandröplabdapályán tornát rendeznek a jelentkező csapatoknak

14:00 – „TikTok vízalatti dance” várja a diákokat az úszómedencénél

16:00 – extrém ugróverseny az ugrómedencénél, ahol az első három helyezett díjat kap, és mások mellett Papp László polgármester is a zsűri tagja lesz

Mindezek mellett egész nap DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról a felnőtt kalandmedence mellett, 13.00 órától 16.00 óráig pedig szelfigép is üzemel majd. A napot 19.00 órától Lotfi Begi koncertje zárja.

Mit hozz magaddal a fürdőruhán kívül?

Szükséged lesz még a jókedvedre és a diákigazolványodra – vagy más, személyazonosításra alkalmas iratra – amit a Nagyerdei körút felőli (a körforgalomhoz közelebb eső) pénztárnál kell majd felmutatni.

 

Ez is érdekelhet