Itt van mit tegyél ma este 22:22-kor!

Ha még csak ma találkoztál a ténnyel, hogy a mai nap egy palindromdátum, és rájöttél, hogy nem feltétlenül úgy cselekedtél a nap folyamán, ahogy azt a számmisztika istenei „elvárnák”, akkor itt a lehetőség, hogy még mentsd a menthetőt.

A palindromszámok olyan számsorozatok, amelyek visszafelé olvasva is megegyeznek az eredetivel. A számmisztika hívői úgy vélik, a kettes szám az egység, a harmónia és a megvalósítás szimbóluma, így a mai nap számukra hatalmas jelentőséggel bír. Sokak szerint ezen a napon az univerzum világosságot hozhat a karrierbe és az emberi kapcsolatokba is, illetve a mai napot akkor „teljesítettük” a legjobban, ha tettünk valami jót a közösség érdekében, elfogadóak voltunk magunkkal és másokkal szemben is. Ezen kívül a téma szakemberei szerint azok is örülhetnek, akik ma kötöttek házasságot párjukkal, ugyanis a palindromdátum jószerencsét hozhat kapcsolatukba.

Ha a fentebb említetteken kívül pedig még tennél valamit azért, hogy bevonzd a harmóniát az életedbe, akkor ma 22:22-kor fogalmazd meg kívánságaidat!

Mindezt titokban (!) még a számmisztikában kételkedők is megtehetik, hátha nekik is bejön ez a módszer…?

 

Mátyás Lili

 

Ez is érdekelhet