Debrecenben Hallottam

Itt vannak a jövő évi Campus Fesztivál fellépői – Két világsztár is Debrecenbe látogat

A jövő nyári Campus fellépői között elsőként két világsztár szerepel. Mellettük pedig ma több mint harminc hazai előadó neve is nyilvánossá vált.

Fotó: Campus Fesztivál Facebook-oldala

A debreceni Campus Fesztivál 2023-ban is a zenei sokszínűség jegyében, világsztárokkal és izgalmas programválasztékkal várja a fesztiválozókat. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén négy nap alatt összesen 116 ezren látogattak el. Jövőre már 15 éves lesz a debreceni fesztivál, ennek fényében az előkészületek még a szokásosnál is nagyobb izgalomban zajlanak, most pedig megérkeztek az első nevek.

A jövő nyári Campus fellépői között elsőként két világsztár szerepel: Robin Schulz és ZAZ.

További fellépők: 30Y ✿ ANALOG BALATON ✿ AUREVOIR. ✿ AWS ✿ BAGOSSY BROTHERS COMPANY ✿ BËLGA ✿ BETON.HOFI ✿ BOHEMIAN BETYARS ✿ BYEALEX ÉS A SLEPP ✿ CARSON COMA ✿ CSAKNEKEDKISLÁNY ✿ DEÁK BILL BLUES BAND ✿ DZSÚDLÓ ✿ ELEFÁNT ✿ ESTI KORNÉL ✿ GODFATER. ✿ HALOTT PÉNZ ✿ KONYHA ✿ KRÚBI ✿ LEANDER KILLS ✿ MAJKA ✿ MANUEL ✿ MIRROR GLIMPSE ✿ MIKEE MYKANIC ✿ MUDFIELD ✿ ON THE LOW ✿ OSSIAN ✿ PADDY AND THE RATS ✿ POGÁNY INDULÓ ✿ TANKCSAPDA ✿ T.DANNY ✿ VALMAR ✿ VHK

Süli András, a fesztivál programigazgatója elmondta:

A zenei program összeállításával folyamatosan haladunk, több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vagyunk és bízunk benne, hogy még idén további, jól csengő neveket tudunk bejelenteni. A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, de nagyon sok zenekarról csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat. Egy biztos: a Campus 2023-ban is a legváltozatosabb és legbevállalósabb zenei kínálatú fesztivál lesz: külön önálló színpadot kap a hiphop, valamint egyedülálló módon a rock- és metalzene; továbbá számos zenei csemegének és izgalmas műfajokban utazó fiatal tehetségeknek is helyet biztosítunk majd. A más művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, a tizenötödik fesztivál kapcsán ráadásul néhány olyan különlegességgel is készülünk, amelyeket most még biztosan nem árulhatunk el.

A Campus nagyszínpadán jövő nyáron tehát már biztosan fellép korosztályának legtehetségesebb DJ-producere, a német Robin Schulz, valamint a francia sanzon, a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia díva, ZAZ. Mindkét előadó listavezető, slágereiket
milliók követik és hallgatják világszerte, Schulz július 20-án, míg Zaz július 22-én érkezik Debrecenbe, hazánk legkomfortosabb nyári fesztiváljára.

A 2023. július 19-én kezdődő rendezvény négy este páratlan nagyerdei környezetben, az ország legjobban felszerelt és legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat. A 2023-as Campus Fesztiválra 2022. december 31-ig vásárolhatóak meg a kedvező árú „early bird” bérletek, hamarosan elérhető lesz továbbá a karácsonyra is kiváló exkluzív kivitelű ajándékjegy.

A bérleteket a jegy.campusfesztival.hu oldalon lehet megvásárolni. További információkért érdemes követni az esemény facebook-oldalán.

 

Ez is érdekelhet