Kigyulladhatnak egyes porszívók, visszaadják inkább az árát

Az Electrolux visszahív többféle Pure F9 porszívót, amelyek többek között a MediaMarktban lettek eladva.

A gyártó talált egy olyan alkatrészhibát, amely miatt egyes Pure F9-es vezeték nélküli porszívók túlmelegedhetnek és kigyulladhatnak. Az Electrolux kéri, hogy akinek az érintett típusú porszívója van, az a biztonsága érdekében ne használja az adott terméket, valamint vigye vissza a vásárlás helyére.

Kigyulladhatnak egyes porszívók, visszaadják inkább az árát
Egyes Electrolux Pure F9 porszívókat érinti a visszahívás

A MediaMarktban eladott 1272005, 1272008, 1272006, 1272009 cikkszámokkal rendelkező modellek elsősorban érintettek Magyarországon, a vásárlást igazoló bizonylat felmutatásával az áruházban azonnal visszaadják a vételárat. Ez megtörténik akkor is, ha nincs meg a doboza, vagy valamelyik kiegészítő hiányzik.

Ha esetleg nincs meg a vásárlást igazoló blokk, vagy számla, akkor az Electrolux ügyfélszolgálata tud segíteni (+36 1 252 1773-as telefonszám, vagy [email protected]).

Kigyulladhatnak egyes porszívók, visszaadják inkább az árát
Itt lehet meggyőződni, hogy az adott modellt érinti-e a visszahívás.

A további érintett Pure F9-es modelleket a PNC azonosítószámmal lehet megnézni, itt található a lista a problémás darabokról, amelyek érintettek a visszahívásban. 

Az Electrolux felhívta a figyelmet, hogy a visszahívási kampány a fent jelölt PNC azonosítószámmal rendelkező modelleket érinti csak, a többi Pure F9-es modellt és a többi porszívó típust nem.

Ez is érdekelhet