Kincskeresők figyelem: szombaton kirakodóvásár és bolhapiac a Batthyány utcán

Szombaton 9:00-12:00 között a Debreceni Kreatív Közösség ismét pezsgést hoz Debrecen első sétáló utcájára, a Batthyány utcára. A vásár alkalmával kitelepülnek az utca üzletei, valamint gyerekek bolhapiaci kipakolása színesíti a kínálatot.

 

A Debreceni Kreatív Közösség szeptember 23-án első alkalommal szervezi a Batthyány kirakodóvásár és gyerek bolhapiac eseményét. A közösség tagjai a Batthyány sétálóutca üzletei és egyesületei. Nevükhöz köthető a Batthyány Virág Feszt, a Tavaszi Rím-Feszt, a Batthyány Latin Táncest, valamint a hamarosan újra megrendezésre kerülő Halloween utcafesztivál is.

Már több mint 40 gyerkőc jelentkezett, ha ti sem szeretnétek lemaradni, jelentkezzetek az alábbi linken: (A kitelepüléshez a jelentkezési lap kitöltése kötelező.)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdszE9Yv9QjvQCUx6Di1x_Vx5FJumDPmKggfI1s97AP1FcaDw/viewform?fbclid=IwAR0YMgP2VG6PFR_cAT7VVLANabODHeSDqhG0ewmFMX5O63QmjAiiOcmDBYY

Amikkel már biztosan találkozhattok: játékok, ékszerek, lakberendezési tárgyak, apró cikkek, akril festmények, puzzle, plüssök, karácsonyi díszek, könyvek, ruhák, animes kitűzők, táskák, ajándéktárgyak, társasjátékok, hajdíszek, stb. Ti mivel készültök?

Érdemes tudni: a bolhapiacon történő saját termékek árusítása nem számlaköteles. Elég csupán egy pléd, amin kiterítitek a már nem használt játékaitokat.

A Debreceni Kreatív Közösség már többször megmutatta, mire képes egy igazán összetartó, tenni akaró, motivált csapat. A közösség tagjai közül most is többen készülnek kitelepüléssel és kihagyhatatlan kedvezményekkel. Keressétek az Írisz Drogéria, a Batthyány Cukrászda, a Debreceni Pagony Könyvesbolt, a Léna Fehérnemű, a Játék Céh, a Hermész Antikvárium, a Fortuna Kft Blue Wave, a Debreczeni Ajándék, a Primeur, a Sóangyal Sópince és Biobolt, a Bizsu Brigi, valamint a Debreceni Német Kulturális Fórum standjait. 

A program eseménye: https://fb.me/e/3t8WeZz8J 

A belépés ingyenes! Regisztráció kizárólag a bolhapiaci árusításhoz szükséges.

Érdemes követni a Debreceni Kreatív Közösség Facebook oldalát, hiszen a piac mellett az októberi Halloween utcafesztivál eseményeiről is első kézből értesülhettek. 

Szeretettel várunk minden családot, töltsük együtt a piaci hangulatú délelőttöt a belváros egyik legizgalmasabb utcáján! Hozzátok a gyerekeket, szülőket, barátokat, találjatok igazi kincsekre!

Ez is érdekelhet