Közös, ámde megosztó dallal állt elő a BSW és a Tankcsapda

A BAZ+ (Túl vagyok rajtad) című közös produkció június elsején debütált a YouTube-on és egy nap alatt már közelít a milliós megtekintéshez. De vajon a közönség mit szól hozzá?

Két kérdés is felmerül a közös formációval kapcsolatban. Az egyik, hogy a Tankcsapda mit láthatott meg ebben a lehetőségben, hiszen nem jellemző rájuk, hogy összeállnak egy másik együttessel és közös dal születik. A másik pedig, hogy hogyan tudott a két zenei stílus (a rock és a rap) egyesülni egy számban. Volt, aki szerint „ez valami kritikán aluli”, de akadtak bőven olyanok is, akik szerint „ez a dal lesz az idei nyár slágere”. A dal, illetve klippremier napján egy közös interjút is lehozott az Index, amelyben talán a választ is megkapjuk.

A két stílust úgy össze tudtuk csiszolni, hogy lett belőle egy kibaszott jó fúzió! Megvan benne az az igazi Tankcsapda, ahogy az az igazi BSW is, és mégis nagyon egyben van a dal – mondta Sziklai Mátyás, a BSW rappere az Indexen megjelent interjúban.

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás pedig hangsúlyozta, hogy nem hisznek a stílusok közötti különbségben, hiszen a Dolgozzátok fel! című lemezükön olyan zenekarok is szerepelnek, amelyeknek semmi közük nincs a Tankcsapdához.

De azért, ahogy azt mindenki tudja, időnként szeretjük borzolni a médiakedélyeket, és néha-néha odateszünk egy-egy olyan fricskát, amin nyugodtan lehet csámcsogni. Ez most ismét egy jó alkalom erre, miközben azt is tudjuk, hogy jót csinálunk ezzel – mondta Fejes Tamás.

Az, hogy élőben, a két zenekartól, együtt fogjuk-e hallani az új számot egyelőre még kérdés. Az interjú zárásaként elhangzott az az ötlet, hogy akár egy fesztiválon, amelyen egy időben mindkét együttes jelen lesz TALÁN megvalósulhat a közös színpadra lépés. Ez azért mindenesetre biztató.

Ez is érdekelhet