Megoldódott a lakhatása a Kandia utcai tűzeset károsultjainak

Minden segítség jól jön, annak a családnak akik kisbabájukkal menekültek a hétfői Kandia utcai tűzesetkor.

Hétfőn reggel kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakásának egyik helyisége a Kandia utcában. A tűz átterjedt az egész ingatlanra, majd továbbterjedt a fölötte található negyedik emeleti lakásra is. A debreceni hivatásos tűzoltók tíz embert kimenekítettek az épületből. Az egység két vízsugárral eloltotta a lángokat, majd az épületet átszellőztette. Összesen huszonheten hagyták el lakásaikat. A mentőszolgálat nyolc embert szállított kórházba, köztük egy csecsemőt is. Erről a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság számolt be.

A tűzeset károsultja a közösségi oldalon megosztotta, hogy feleségét és a kislányát is kiengedték a kórházból, mindketten jól vannak. Sok megkeresést és segítséget kaptak azóta amiért nagyon hálásak és köszöntet mondtak mindenkinek.  A lakatásuk megoldódott de minden segítséget szívesen fogadnak.

Még egyszer köszönjük mindenkinek az együttérzést és a felajánlásokat, nagyon aranyosak vagytok!Ha valaki anyagilag szeretne támogatni, akár 100Ft-tal, azt is megteheti a következő bankszámla számon:

Kárász Dávid
11773449 01513677
Hálásan köszönünk mindent!
-posztjában így fogalmazott.

 

 

Forrás: DEBRECENBEN HALLOTTAM csoport 

Ez is érdekelhet