Megújult a JYSK debreceni áruháza

A csaknem 1000 négyzetméteres áruház immár a JYSK legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve várja a vásárlókat.

Kép forrása: Pénzcentrum

A JYSK folyamatosan újítja meg hazai áruházait: október 4-én a debreceni üzletük is megfiatalodva, még több inspirációt kínálva nyílik meg újra.

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza
megújul, Magyarországon pedig 2023. október végéig összesen 70 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően.

Október 4-én, Debrecenben nyílik meg a következő átalakított áruház.

A 3.0-ás koncepció jegyében az áruház új világítást kapott és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és
kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető.

A tapasztalatok szerint az újranyitás kapcsán a JYSK áruházaiban a beltéri bútorok, a matracok, a paplanok, a párnák, a díszpárnák és a plédek a legnépszerűbb termékcsoportok. Az áruházlánc azonban a megújulás apropóján a nyitás napján az akciók mellett ajándékkal is várja vásárlóit, egy nagypárnával és hatalmas bevásárlótáskával.

A JYSK októberben a debreceni mellett a Vácon és Békéscsabán található áruház is megújult a 3.0-ás koncepció jegyében. A dán üzletlánc jelenleg 94 áruházat üzemeltet országszerte, a 2024-es pénzügyi évben 6 új üzlet nyitását, valamint több mint 20 áruház megújítását is tervezi.

Ez is érdekelhet