Sorry, üzeni az AKSD

Az AKSD a Facebook oldalán számolt be arról, hogy egyszerűen sokkal nagyobb az igény a konténeres szállításokra, mint amennyit ki tudnak szolgálni, ezért lassabb lehet a kiszolgálás.

Az elmúlt évek átlagához képest sokkal magasabb lett a konténeres hulladékszállításra az igény 2022-ben, azonban ezeket csak korlátozottan tudja konténerhiány miatt teljesíteni a szolgáltató. Azt írják,  hogy előfordulhat nem tudnak konténer megrendelési igényt fogadni, ilyenkor keressék későbbi időpontban az ügyfélszolgálatot, hátha szabadult fel konténer.

Természetesen a lassabb konténeres kiszolgálás, vagy annak hiánya sem jogosítja fel a törmelékkel, vagy hulladékkal rendelkezőt arra, hogy nem megfelelő helyen helyezze el azt. 

Az Ideiglenes Hulladékudvarban, a Regionális Hulladékkezelő Telepen (4002 DEBRECEN, VÉRTESI ÚT 9.) szombaton és vasárnap van lehetőség 08:00-tól 18:00-ig beszállítani a debreceni lakosoknak személyautóval, vagy ahhoz kapcsolt utánfutóval a hulladékfajtánként különbválogatott hulladékot. A cégek és közületek hulladékátvétele szünetel, számukra ki kell várni a konténeres teljesítést.

A Facebook poszt képminősége alapján üzenjük az AKSD-nek, nagyon jó social media szakemberek és grafikusok dolgoznak Debrecenben! Valószínűleg tudnának nekik segíteni – ha nem is extra konténerrel, de egy szebb kreatívval biztosan.

Ez is érdekelhet