Szerda óta nem találják a szórakozni indult debreceni fiút

FRISSÍTÉS: MEGTALÁLTÁK !

Szilágyi Leventét szerda óta nem találják. Eltűnéséről már rengeteg Facebook csoport osztott meg felhívást. Jelenleg a rendőrség is keresi a fiút.

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves fiú november 24-én ismeretlen helyre távozott. Levente körülbelül 197 centiméter magas, vékony testalkatú, a haja hosszú, sötét színű. Az eltűnésekor fekete cipőt, fekete nadrágot, fekete kapucnis pulcsit és kabátot, valamint világos szürke sapkát viselt.

A fiú eltűnésének a körülményeiről már számos Facebook csoportban osztottak meg részleteket. Az információk szerint a Barcraft Debrecen elnevezésű szórakozóhelyről szerda délután távozott, s azóta nem adott életjelet magáról.

Aki a képen látható fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

 

Ez is érdekelhet