Újabb forgalomkorlátozások a nyugati kiskörút kialakítása kapcsán

A debreceni nyugati kiskörút harmadik ütemének megvalósítása miatt lezárások és forgalomkorlátozások várhatók a Tisza István utca és Hatvan utca kereszteződésében, illetve a Mester utca és a Csemete utca egy-egy szakaszán.

A pálya-szerkezet csere második üteme a Tisza István utcai oldalt fogja érinteni, a munkálatok 2022. április 11-től 25-ig fognak tartani.

Az érintett forgalmi sávokat lezárják, így balra és jobbra kanyarodó sávokkal és sávelhúzásokkal lesz biztosítva a minél gördülékenyebb közlekedés. A jelzőlámpák a kivitelezés alatt üzemelni fognak, de szükség esetén rendőri forgalomirányításra is sor kerülhet.

A nyugati kiskörút harmadik ütemének kivitelezője 2022. április 11-12-én a Mester utcának a Csemete utca és a Bethlen utca közötti szakaszán, illetve a Csemete utca egy rövid szakaszán aszfaltmarási munkálatokat végez.

A munkavégzés idején az érintett sávok lezárásra kerülnek, a forgalmat jelzőőrös irányítással a szabadon maradó sávokba terelik majd. Az elvégzett munkát követően a járműveknek a felmart területeket is visszaadják.

Az aszfaltozási munkálatokat a 2022. április 23-24-i hétvégére tervezik (csapadékos időjárás esetén a 2022. május 7-8-i hétvégére).

Kérjük a fent említett útvonalakon közlekedőket, hogy fokozott odafigyeléssel, az ideiglenes forgalmi korlátozások figyelembevételével utazzanak!

    Ez is érdekelhet