Debrecenben Hallottam

ÚTONÁLLÓKON KATTANT A BILINCS

A gyanú szerint a trió tagjai két kerékpárost megállítottak és kiraboltak Debrecen és Vámospércs között. A járőrök tetten érték őket.

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. október 2-án este. A sértettet kerékpározás közben állította meg három férfi Debrecen és Vámospércs között a 48-as főúton, majd pénzt és értékeket követeltek tőle. A biciklis ellenkezett, ezért az egyik elkövető megütötte, majd elvettek tőle 10 ezer forintot.

A rendőrök azonnal a három férfi keresésébe kezdtek, majd a helyszíntől nem messze tetten érték őket, ahogy közrefognak egy másik kerékpárost. Mint kiderült, a második sértettet azzal fenyegették, hogyha nem adja át a nála lévő pénzt, akkor kést fognak a torkához tartani.

Az egyenruhások a trió mindhárom tagját előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kétrendbeli csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

 
 

 

 

 

Ez is érdekelhet