V. Főnixfitt – Megmozdult Debrecen! – Galériával

2022. április 30-án szombaton került megrendezére Kelet-Magyarország legnagyobb fitness rendezvénye az V. Főnix Fitt. Debrecenben közel 3000 négyzetméteren sportolhattak a Főnix Arénában!

A szabadidő- és tömegsport rendezvény egyértelmű célja a sport, a testedzés népszerűsítése, a mozgás egészségmegőrző szerepének hangsúlyozása. A régióban hiánypótlónak nevezhető esemény egyszerre szólt a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak és a közös sportolásra vágyóknak.
 
A látogatókat a teljes testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok is várta a Főnix Csarnokban.
 
A szervezők olyan sztárvendéggel is színesítettek az eseményt, mint például Béres Alexandra (fitness világ- és Európa-bajnok) vagy SIFTER TÍMEA (Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder).

Ez is érdekelhet