Vasárnap megnyitja kapuit a Sziget-kék

Egész napos programsorozattal várják a családokat a Nagyerdőn.Vasárnap délelőtt 10 órától birtokba vehetik a gyerekek a Sziget-kék tematikus parkot. Erről Papp László a város polgármestere is be számolt közösségi oldalán.

Az Ötholdas Pagony játszótér helyén létrehozott, ingyenesen látogatható Sziget-kék tematikus park a régió egyik legizgalmasabb „játszóvárosa”, amely igazi kikapcsolódást nyújt minden generáció számára. Itt életre kelnek Szabó Magda meseregényének figurái. Egy pillanat alatt Valentin, a kisfiú fantáziavilágába csöppenhetünk.

A gyermekek  kisautókba pattanhatnak, vagy akár a lebegő mászókákon és kalandos pályákon, kanyargós csúszdákon tehetik próbára ügyességüket.De a hatalmas homokozókban kitalálhatnak és építhetnek új meséket.

Elbújhatnak a fák lombjai között futó mászófákon, felmászhatnak az élménytorony kilátójába, ahol talán felhő Fülöppel is találkozhatnak. A miniváros házai közti KRESZ-pályán gyakorolhatják az autóval való közlekedést is.

A park nem csak a legfiatalabbaknak kínál szórakozási lehetőséget. A terület központi helyén fogadóépület található, s benne vendéglátóhely és „játéktér” gondoskodik a jó hangulatról.Így minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

 

További információ a Sziget-kék közösségi oldalán található.

Ez is érdekelhet