Akcióval nyit az új KFC Drive Thru étterem Debrecenben

Október 14-én megnyit Debrecen második KFC étterme.

A Kishegyesi úton, a Tesco parkolójában kezdődtek munkálatok a tavasz végén, amely mostanra a végső befejezéshez érkeztek, elkészült a KFC Drive Thru étterem, amely ráadásul az ország legmodernebb és legkörnyezettudatosabb étterme a franchise-nak.

Akcióval nyit az új KFC Drive Thru étterem Debrecenben

Magyarország legzöldebb KFC étterme

Számos olyan megoldás van a KFC Drive Thru étteremben, amely célja a környezettudatos, fenntartható működés.

A sütők által gerjesztett hő az elszívón keresztül egy hőcserélő rendszerbe kerül és segíti az egység fűtésének működését. Az elszívók teljesítménye egyébként folyamatosan változik, a sütés mértékétől, így akár 70%-kal alacsonyabb teljesítményen is képes üzemelni. A hűtők is úgy vannak kialakítva, hogy amíg azok belül hidegek, addig a külső, meleg részüket vízmelegítésre használja fel az étterem. Az áramellátáshoz a tetőn található napelemek segítenek be, illetve esővízgyűjtők is kialakításra kerültek, az így felfogott esővizet is felhasználja az étterem, elsősorban a növények locsolására.

Nyitási akcióban a KFC csirkeszárny

Az autós kiszolgálópulttal rendelkező KFC Drive Thru megnyitóján, október 14-én akcióval is készülnek, a 15 Hot Wings Kosarat 2690 ft helyett 1790 forintos áron kínálja az étterem az első napon. Természetesen a cég többi terméke is megvásárolható lesz október 14-től.

Megválasztották az ország burgerét

Ellátogattunk a Debreczeni Zamat Fesztiválra!

Ez is érdekelhet