Strandolj a zene hullámain! – Megvan a nyertes ötletpályázat, ami megvalósul az Aquaticum Debrecen Strandon

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Aquaticum Debrecen Strand középiskolások részére hirdetett ötletpályázatot egy a strand területén általuk elképzelt szabadidős program megvalósítására. A pályázat eredményéről sajtótájékoztató keretében számolt be Széles Diána, Debrecen alpolgármestere és Kovács Dániel, az Aquaticum Debrecen Kft. marketingigazgatója július 29-én.

A pályázat fő célja az volt, hogy felhívja a középiskolások figyelmét a turizmussal kapcsolatos pályákra, azok közül is elsősorban a rendezvényszervezésre. Azokat a fiatal tehetségeket keresték, akik később ennek a területnek a szakember-utánpótlását biztosíthatják.

Az alpolgármester szerint nagyon jól sikerült a pályázat, amelynek nyertesei a jövő reménységei, akikre számítani lehet ezen a területen.

Augusztus 24-re modern, fiatalos, zenés strandprogrammal készülnek, amelyre várhatóan nagyon sokan lesznek majd kíváncsiak – fűzte hozzá Széles Diána.

Széles Diána

Ehhez a helyszín mellett a szakmai hátteret is az Aquaticum Debrecen Strand biztosítja.

Kovács Dániel, az Aquaticum Debrecen Kft. marketingigazgatója elmondta: volt olyan pályázó, aki az elképzelt esemény internetes honlapját is összeállította. Továbbá reményét fejezte ki, hogy az önkormányzat támogatásával ebből akár hagyományt is lehet teremteni, és jövőre újra meghirdetni ezt a pályázatot, hogy újabb tehetségeket fedezzenek fel e szép, de nem egyszerű szakma számára.

A nyertes csapat tagjai a Medgyessy-gimnázium diákjai: Bordás Réka, Kiss Zsófia és Sitku Regina. Bordás Réka a sajtótájékoztatón elmondta: hálásak, hogy a pályázat révén egy valódi esemény megszervezésének részesei lehetnek, hiszen a jövőben is ezzel szeretnének foglalkozni. Azért is jelentkeztek erre a pályázatra, mert szeretnének minél több tapasztalatot szerezni a rendezvényszervezés területén.

Bordás Réka

Pályázatuk címe: Strandolj a zene hullámain! – azaz ugorjunk együtt fejest a zenei stílusokba. A megvalósuló esemény keretében különböző zenei stílusokhoz kapcsolódnak majd vizes játékok, játszóház, valamint salsa-táncóra és tehetségkutató. Az utóbbiról már a nyertes csapat másik tagja, Sitku Regina beszélt.

A tehetségkutatót feltörekvő zenekarok és énekesek számára találtuk ki, akik másfél-három perc időtartamú, saját vagy más előadóktól származó produkciókkal nevezhetnek. A produkciókat szakmai zsűri fogja bírálni – ismertette Sitku Réka.

A napot pedig az STK x DCK formáció koncertje zárja majd.

Fotók: Erdei Balázs

Ez is érdekelhet