„Szervezd meg a saját strand fesztiválod!” – elindult az Aquaticum Debrecen Strand ötletpályázata

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, az Aquaticum Debrecen Strand ötletpályázatot hirdet azoknak a középiskolásoknak, akik érzik magukban a kellő elhivatottságot a rendezvényszervezés iránt.

Az ötletpályázat elsődleges célja a tehetséggondozás. Lehetőséget nyújt a fiataloknak arra, hogy bepillantást nyerjenek a rendezvényszervezés szépségeibe, nehézségeibe. Az ötlet megvalósításának mentorálása pedig felkészíti őket a jövő kihívásaira, amelyekkel később, a szakmán belül találkozhatnak.

Éppen ezért a pályázat nyertes ötletét meg is kell majd valósítani, hogy életszerű helyzetekkel is megismerkedjenek a fiatalok.

Eljött a TE időd, ha gondoltál már arra, milyen programokon vennél részt szívesen a nyári strandolás közben és kacérkodtál már a rendezvényszervezés lehetőségével, akkor ne halogasd tovább, hiszen most minden segítséget megkapsz hozzá!

Ihletmerítés céljából néhány mottót is kaptak a diákok:

  • „Tervezd meg a tökéletes strandprogramot”
  • „Mi strandunk jövőjét Te írod”
  • „Szervezd meg a saját strand fesztiválod”

Fontos, hogy az ötlet újszerű és megvalósítható legyen (akár amatőr/kezdő/nem hivatásos fellépővel is lehet tervezni). A benyújtott pályaművek közül szakértő zsűri választja ki a legjobb ötöt, akiknek személyesen is lehetőségük lesz ötleteik prezentálására, amely során a leginkább meggyőző pályázó/pályázó csapat nyer, és lehetőséget kap ötleteinek megvalósítására az Aquaticum SPA csapatának szakmai támogatásával.

A pályázat benyújtásával kapcsolatos legfontosabb információk:

A pályázat benyújtási határideje: 2022.06.15.

Elbírálás: 2022.06.20. – ekkor választják ki az öt legjobbat

Prezentáció és a győztes kihirdetése: 2022.06.24.

A pályázatok benyújthatók egyénileg és csapatban is (max. 4 fő lehet egy csapatban)

A tervezett esemény helyszíne: Aquaticum Debrecen Strand

Esemény időpontja: 2022.08.24. szerda (esőnap 08.31.)

Időtartam: 10:00-20:00 között

Maximális keretösszeg 350.000.- Ft + Áfa

Nyílt nap / helyszíni bejárás: 2022.05.28., szombat 10:00-12:00

Minden érdeklődő pályázónak lehetőséget biztosítanak a Strand területének és infrastruktúrájának megismerésére a fenti időpontban. Előzetes bejelentkezés szükséges a [email protected] email címen.

A pályázat beadásának módja: elektronikusan (word, pdf, jpeg, mp3, mp4) a [email protected], név és adatok (e-mail cím, telefon, iskola és évfolyam) megjelölésével.

Nyeremény: a legnagyobb nyeremény maga az esemény megvalósítása, továbbá Aquaticum belépőket és ajándékcsomagokat is lehet nyerni

Az esemény megvalósítása teljes körűen a nyertes pályázó feladata lesz az Aquaticum szervezőcsapatának támogatásával.

A 2-5. helyezést elért pályázat benyújtói is tiszteletjegyet kapnak az eseményre.

Az Aquaticum által nyújtott szolgáltatásokról, eszközökről, az esetleges hiánypótlás szükségességéről, illetve az ötletpályázatról bővebben ide kattintva lehet olvasni.

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet