5 trendi darab, ami robbanni fog tavasszal

A mai napon talán már az első tavaszi napsugarak simogatták meg az arcunkat, így hamarosan lekerülhet a nagykabát, és jöhetnek a színes tavaszi szettek és trendek. A ruhaboltok polcai már készen állnak, és te?

 

  1. Kivágott szerelések minden mennyiségben

Az ilyen merész darabok hódítása egyértelműen az HBO-n futó Euphoria sorozatnak köszönhető. A műsor hangulatához hozzátartozik az extravagáns megjelenés: smink, haj és öltözék formájában. Így nem csoda, hogy az ikonikus szettek nemcsak a bulikban tűnnek fel, hanem a mindennapi életben is.

  1. Feminin csipke csodák

Idén nőies és lágy csipke formájában virágozhat ki rajtunk a tavasz. Ami még jobb hír, hogy nyáron sem kell búcsút mondanunk ettől a gyengédséget sugárzó trendtől. Gyere gyorsan jó idő!

  1. Öltönyszett kicsit másképp

Az elmúlt években reflektorfénynek örvendhettek a női öltönyszettek. A szivárvány összes színében és változatosabbnál változatosabb mintákban hódíthattak, ez a mostani szezonban sem alakul másképp, azonban van egy pici csavar: Öltönyszett szoknyával!

  1. Vakítóan élénk színek

Eljött az ideje, hogy kitörjünk a borús, szürke téli napjainkból és kiszínezzük az új évszakot pezsgő tónusú ruháinkkal. Ezek a vad színek abszolút segítenek feszegetni a határainkat, ne féljünk tőle!

  1. Díszes harisnyanadrágok 

Akik kedvelték az aranyos pöttyös darabokat, figyelem! A divattervezők engedték szárnyalni a fantáziájukat és igazán merész harisnyákkal álltak elő a szezonra. Menőnek bizonyulnak a strasszköves, rojtos és különleges mintázatú kiegészítők. Az asztrológia szerelmeseit pedig akár horoszkópokkal teli csodák is várják.

Nagy Ráchel Lili

Forrás:

townandcountrymag

Vogue

glamourmagazine

wwd.com

 

 

Ez is érdekelhet